Automate your Marketing
with Womplify




 
Hikari To Kage

By: Fakhrin The Ryuugakusei

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  >  >>]    [Archive]
Friday, 4-Jul-2008 15:15 Email | Share | | Bookmark
alamak..nak wat camner ni?

 
 
 
View all 9 photos...
nak tolong, tapi xleh tolong lak...
wanna help, but....


Sunday, 1-Jun-2008 16:36 Email | Share | | Bookmark
Trip in Osaka

 
 
 
View all 18 photos...
golden week(3-5 May 2008) i finally manage to go to osaka


Sunday, 14-Oct-2007 12:57 Email | Share | | Bookmark
Selamat Hari Raya Aidilfitri 2007

 
 
 
View all 6 photos...


Wednesday, 10-Oct-2007 12:00 Email | Share | | Bookmark
Gmbr graduataion master kaklong..try something new

 
 
 
View all 6 photos...


Sunday, 4-Feb-2007 14:46 Email | Share | | Bookmark
X Nak Kalah

Ada seorang pak cik yang bernama Pak DI yang sangat kaya. Setiap hari beliau akan menyimpan RM1000 di bank. Setiap hari tepat pukul 9 pagi Pak Di dah pun bersiap sedia terpacak di kuanter bank untuk menympanRM1000nya.

Setelah lebih kurang setahun berlalu, kehadirannya setiap haridisedari oleh Manager Bank. Menager Bank itu pun memanggilnya ke office danbertanya.

Manager : Setiap hari saya lihat pak cik akan menyimpan RM1000 dibank.Apa kerja pak cik?

Pak DI : Saya ni sebenarnya takde kerja encik. Cuma saya suka bertaruh. Setiap hari saya akan bertaruh dan saya tak pernah kalah.

Manager : Ooo... ini sudah cukup bagus. Tapi pak cik mungkin belum bertemu dengan orang yang teror macam saya ni. Kalau pak cik bertaruh dengan saya jangan haraplah nak menang.

Pak DI : Iye ke? Kalau macam tu jom kita bertaruh.

Manager : Okay. Sebutkan apa saja pak cik nak bertaruh dengan saya.

Pak DI: Macam ni... dalam tempoh 7 hari dari sekarang encik akan kehilangan telur encik.
Kalau betul encik akan hilang RM1000, kalau tak saya akan bayar encik RM1000.

Manager : Hahaha.. tak logiklah pak cik. Tapi tak pe... saya setuju.

Setelah kedua-duanya setuju mereka pun beredar. Besoknya bila bangun pagi Manager tu pun meraba telurnya.. ooh masih ada.Begitulahseterusnya hinggalah sampai ke hari yang ketujuh dia dapati telurnya masih lagi ada.......Dengan suka hatinya Manager tersebut pun pergilah berjumpadengan Pak DI.

Manager : Pak cik sorrylah ye.. telur saya masih lagi ada..

Pak DI : Betul ke? Aku tak percaya... Mari sini aku pegang...Lalu dipegangnya anu Manager tu. Sambil tersenyum Pak DI pun berkata..Okaylah.. Betul kata kau. Nah ambil RM1000 ni.

Pak DI pun menghulurkannya.

Manager : Hari ni baru pak cik tahu siapa yang teror... Sorrylah pakcik.Hari ni pak cik tak dapat pergi bank lagi laaaa keh.. keh.. keh...

Tiba-tiba Pak Di mengeluarkan RM4000 dan pergi ke kuanter bank. Manager tersebut rasa hairan lalu bertanya pada Pak DI.....

Manager: mana pak cik dapat duit sebanyak tu?


Pak DI : Pak cik bertaruh dengan kawan pak cik Guard kat luar tu tadi RM5000.

Manager : Bertaruh apa?


Pak DI : Bertaruh yang pak cik dapat pegang telur Manager Bank.....

Manager : Tak guna punya orang tua....



"Good Frens r Like Stars....u Dont Alwys c Them, But u Knw They r Alwys There.
Kindness is Lovin Pple Thn They Dserve".


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016 | Powered by Womplify

ns4008464.ip-198-27-69.net